Bli medlem

Är du intresserad av att tillsammans med andra bidra till bevarandet av en viktig del av vårt kulturarv, då är det här en förening som välkomnar dig.

Vi bedriver verksamhet som kretsar kring järnvägen i Galtström vilket omfattar allt från att sköta våra fordon och banan till att driva trafik och köra tåg.

Vi tar emot besökare som vill åka med oss genom den historiska, miljön i Galtström och ger dem en upplevelse utöver det vanliga.

Det är en tapper skara aktiva i föreningen som sköter allt detta tillsammans. Under lördagar och onsdagskvällar träffas vi på Galtström och jobbar med olika projekt, stora och små.

Vi har ett snickeri där vi skapar fantastiska saker till anläggningen och tillverkar delar till våra fordon, ibland hela fordon.  Vi renoverar allt mellan himmel och jord, snickrar många kluriga saker, målar, monterar osv. Här finns arbetsuppgifter för alla. Man har roligt och lär av varandra att skapa allt möjligt och omöjligt.

Är du kanske mera intresserad av maskiner, tåg, lastbilar eller lastmaskiner, då har du hittat rätt även här. Föreningen har lok, vagnar, fartyg, lastbilar och en lång rad maskiner av olika slag som används i verksamheten. Tillsammans arbetar vi med att fixa till och sköta dessa fordon så de är i riktigt gott skick och att allt fungerar. Sådant tar tid och kräver alla slags kunskaper, så är du intresserad och känner att det kan vara nått som intresserar dig så har vi en hel del jobb även med det.

Medlemskap: Välj att vara medlem som Enskild person, eller låt hela familjen vara med genom ett Familjemedlemskap.

Medlemsavgiften gör dig medlem i ett helt år, och kan enklast betalas via Swish, om du har mobiltelefon, via Swish-nummer: 1234521514

Besöker du vår sida via dator klicka på det Swish-alternativ som du önskar här bredvid för att få upp QR-kod du kan skanna med mobilens Swish-app.

Du kan även betala medlemsavgiften till föreningens Bankgiro: 5206-0977

OBS! Om du väljer att betala via Bankgiro är det viktigt att skriver in ditt mobil/telefonnummer så vi vet vem det är som betalar.

PLAN - PRICE

Description

text

Enskild - 150 SEK/år

Trevlig samvaro på Galtström


Gratis tågresor på Galtströms järnväg


Medlemsbladet

Familj - 250 SEK/år

Lika trevligt som för Enskild medlem men för hela familjen!


Gratis tågresor på Galtströms järnväg


Medlemsbladet